Loodgieter Leiderdorp

Verstopping Leiderdorp

Ontstoppingsbedrijf

 Een verstopping in je toilet of gootsteen afvoer komt nooit op een goed moment. Maar uw loodgieter uit Leiderdorp staat altijd klaar om uw probleem snel op te lossen. Zie hier onder een greep van de verstoppingen die wij kunnen ontstoppen.

Toilet of wc verstopping
Loodgieter Leiderdorp heeft veel ervaring met alle soorten toiletten die op de markt zijn. Van traditionele toiletten tot inbouwreservoirs en gespecialiseerde wandhang systemen. Met onze jarenlange ervaring is de verstopping normaal gesproken binnen een half uur opgelost.

Maar voordat wij worden ingeschakeld raden wij aan om deze oplossingen voor een verstopte wc te bekijken.

Afvoer of gootsteen verstopping
Verstopping in de afvoer kan erg gaan stinken. Het is belangrijk dat dit snel opgelost wordt om langdurige schade te voorkomen. 

Uw loodgieter uit Leiderdorp heeft een breed scala aan apparatuur bij zich, van de ouderwetse plunjer (ontstopper) tot de nieuwste elektrische afvoerslang om uw leidingen efficiënt en snel door te spoelen.

Doucheputje verstopping
Een opstopping in het doucheputje is helaas bijna onontkoombaar. Kleine restjes blijven zich ophopen totdat het putje of de leiding vastloopt. Onze loodgieters zullen de afvoer ontstoppen en zullen advies geven waardoor je weer een flinke tijd tegemoet kunt gaan.

Riool ontstoppingsbedrijf Leiderdorp
Ook voor problemen met het riool, zoals ongewenst luchtjes of verstoppingen, kunt u rekenen op ons. Indien nodig voeren wij rioolinspectie of rooksinpectie uit. Belt u ons gerust als u nog vragen heeft.

Aanvraag vrijblijvende offerte