Loodgieter Leiderdorp

Lekkage Leiderdorp

Lekkage verhelpen

Lekkage dak(goot)
Een lekkage aan uw dak of  in een dakgoot kan verregaande gevolgen hebben, voornamelijk door waterschade. Afhankelijk van de staat van het dak zal een advies gegeven worden. Ofwel plaatselijk wordt de lekkage gedicht, maar het kan ook zijn dat de volledige dakbedekking vervangen dient te worden. In het ergste geval dient het gehele dak vernieuwd te worden. Neem contact met ons op om de situatie uit te leggen en onze vakmannen geven advies.  

Lekkage plafond
Als je last heeft van een lek aan het plafond is het zaak om snel de hoofdkraan dicht te draaien. Probeert u alvast oorzaak van de lekkage op te sporen en neem foto’s. Dit is niet alleen voor Loodgieter Leiderdorp handig maar ook een vereiste voor uw verzekering.

Gaslekkage
Wanneer u een gaslek heeft of gas ruikt draai dan direct de gaskraan dicht! Zet ook een paar ramen open. Een gaslekkage kan ontstaan door bijvoorbeeld een gebroken leiding of een doorboorde leiding. Vaak kunnen wij een gaslekkage snel verhelpen.

 Overige lekkages
Buiten een lekkage aan dak, plafond of gasleiding zijn er natuurlijk nog meer plekken waar een lekkage kan ontstaan. Denk aan de kelder, een gootsteen, een waterleiding, een scheur in de regenpijp, verwarming of toilet lekkage. Ook hiervoor kunt u gerust contact opnemen.

Lekkage offerte