Loodgieter Leiderdorp

Sanitaire werkzaamheden Leiderdorp

Installatiebedrijf Leiderdorp

Voor het installeren van een badkamer of ander sanitair bent u bij Loodgieter Leiderdorp op het juiste adres. Wij geven graag deskundig advies op het gebied van renovatie en installatie. Onze installateurs zorgen ervoor dat het toilet, waskamer, wastafel en ligbaden goed geïnstalleerd worden. 

Nieuwe badkamer installatie
Met jarenlange ervaring in badkamerinstallaties hebben we met allerlei stijlen en ruimtes gewerkt. Het renoveren van je badkamer moet een leuk in plaats van een stressvolle verbouwing zijn. Wij streven er altijd naar om het hele proces zo soepel en moeiteloos mogelijk te laten verlopen. 

Het proces begint met het verwijderen van uw oude badkamer. Daarna krijgen de elektriciteit en waterleidingen de nodige aandacht. Als alles op zijn plaats is kan uw nieuwe waskamer geplaatst worden. Na het plaatsen van de sanitair volgt nog het bijpassende tegelwerk. Voilà, uw badkamer is gereed! 

Badkamer renovatie of verbouwing
Loodgieter Leiderdorp biedt u de juiste balans tussen kwaliteit en budget als het gaat om badkamerrenovaties. Geen klus is ons te min. Bel ons gerust en we denken graag met je mee hoe we je badkamer kunnen renoveren. 

Badkamer- en overige sanitaire reparaties
Wij zijn ervan overtuigd dat wij alles omtrent sanitair kunnen oplossen. Belt u ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Andere installaties die wij ook verzorgen:

·     Sanitaire installatie
·     Douche installatie
·     Toilet- en wc-installatie
·     Wastafel installatie

 

Aanvraag vrijblijvende offerte