Loodgieter Leiderdorp

Centrale verwarming werkzaamheden Leiderdorp

Centraleverwarmingsketel

Cv(-ketel) advies
Om een huis goed te verwarming zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar. Ten eerste kies je voor een centrale- of decentrale verwarming. Afhankelijk van het rendement zijn er nog meer verschillende mogelijkheden. Zoals een tradionele ketel, een ketel op aardgas of een ketel op mazout. Verder is er ook nog een condensatieketel, pellet ketel, warmtepomp, zonneboiler et cetera. Met het juiste verwarmingseenheid bespaart u flink op uw energierekening. Contacteer ons gerust om advies te vragen voor uw centrale verwarming. Als je zelf meer informatie wilt inwinnen raden wij u aan om naar deze pagina van de consumentenbond te gaan.

Centrale verwarming Installatie
Voor het installeren van uw centraleverwarmingsketel bent u op het juiste adres. Wij geven graag advies voor het juiste model en merk. Het maakt voor ons niet uit of het een cv-ketel, hr-ketel of boiler wordt. Installatie is wat wij al jaren doen. Vaak zitten de installatiekosten al verwerkt in de aankoopprijs van uw cv-installatie.

Cv-ketel reparatie en onderhoud
Om zo lang mogelijk met uw centraleverwarmingsketel te doen dient u regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Bij veel vereniging van eigenaren is het ook verplicht om periodiek onderhoud uit te voeren, voor de veiligheid. Neemt u gerust contact op wanneer onderhoud aan uw cv-ketel nodig is. Dan bent u weer verzekerd van een warm huis.


Cv-ketel offerte